MyBlog

Életem és Én! :)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Létezik tökéletes kapcsolat?

2009.09.10. 00:17 - EgyetlenSas

Vajon létezik tökéletes kapcsolat?

A minap olvasgattam ezzel kapcsolatosan pár cikket és az utóbbi 1-2 évben sokat gondolkodtam is rajta...

Engedjétek meg, hogy leírjak néhány gondolatot...

Itt ragadnám meg ugyanakkor az alkalmat, hogy elmondjam valóban jól esik, hogy ennyien olvassátok a blogomat és köszönöm a sok pozitív visszajelzést amit kapok. Nem gondoltam volna, hogy így figyeltek erre sőt, páran már kifejezetten kéritek és kérditek mikor írok már újból. Örülök, hogy sikerül gondolatokat ébresztenem és segíteni is "emlékezni" dolgokra. ;) Szeretném ha hozzá tudnátok szólni néhány bejegyzéshez (ehhez regisztrálni kell) de azt javaslom: Egy szavamat se higgyétek el! Ugyanakkor próbáljátok ki és fogadjátok bizalommal őket mert emberek ezreinek változtatták meg pozitívan életüket az ilyen gondolatok és az én kiegészített morzsáim is sokaknak segítettek.

...Pár napja egy kedves ismerősömmel beszélgettem szintén erről. Vajon létezik-e tökéletes kapcsolat? Amelyben egyformán fontosak vagyunk és megbízunk egymásban? Tudunk együtt örülni és úgy érezzük, hogy megtaláltuk a helyünk? Ilyen biztosan. "...és a szerelmesek boldogan éltek míg meg nem haltak!" Ez viszont tündérmese. Nincs királyfi fehér lovon és nincs hosszú hajú királylány a toronyban. Viszont van ÉLET! Senki sem mondta, hogy könnyű, viszont azt igen, hogy érdemes ÉLNI! A kiegyensúlyozott, (hosszú távú) szenvedélyes párkapcsolatért néha keményen meg kell dolgozni, természetesen mindkét félnek. Nem is feltétlen az elején, hanem mikor a rózsaszín felhő, köd vagy pára -ahogy tetszik- már elillan és helyette előbújnak a másik idegesítő hibái, elviselhetetlen szokásai amik addig valahogy ügyesen álcázták magukat. Senki sem tökéletes de jusson eszedbe, pont ezektől a hibáktól leszünk egyediek, különbözőek másoktól. Egyes hibákat akár szeretni is lehet! :)

Mi is az amire szükség van egy tökéletes kapcsolathoz?

Elsősorban szeretetre (és szerelemre). Aztán a Bizalom, Őszinteség, Megbízhatóság... Másképp fogalmazva: egy csipetnyi humor, kiváló minőségű szex, érintés, friss változatosság, valamint bizalom és szeretet minden mennyiségben!

Izgalmas dolog új emberekkel megismerkedni és felfedezni őket de egy napon lehorgonyzunk a választottunk mellett és ami a legszebb a dologban, hogy Ő is mellettünk tette le a voksát. :-)

A világ tele van csodálatos lehetőségekkel, véglegesen azonban mi mégis csak egyet választunk magunknak. Ne aggódj azon, hogy jó döntést hozol-e mert úgyis azt az utat választod amelyiken járnod kell!

A bejegyzés trackback címe:

https://sasblog.blog.hu/api/trackback/id/tr371372255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása